Ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” στο Athens Metro Mall

Η ρήση του Αριστοτέλη στα Πολιτικά του (1330Α , 13) είναι πάντα επίκαιρη:

«Ού πολιτείαν γενέσθαι την αρίστην άνευ συμμέτρου χορηγίας», καμιά πολιτεία δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί άριστη χωρίς την ανάλογη χορηγία.

Athens Metro Mall, ευχαριστούμε από καρδιάς, για τη χορηγία σας στον δικό μας, ΓΕΩΡΓΙΟ Χ.ΚΟΣΜΑ, χρυσό Πανελλήνιο Πρωταθλητή Παμπαίδων στην επιτραπέζια αντισφαίριση (ping-pong).

Το Athens Metro Mall με σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, στηρίζει τον αθλητισμό έμπρακτα και θα δώσει την δυνατότητα, στον πρωταθλητή μας ΓΕΩΡΓΙΟ Χ. ΚΟΣΜΑ, να συμμετάσχει το επόμενο διάστημα, σε Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η Αδελφότητα των Απανταχού Κραψιτών Αθηνών με έδρα τον Άγιο Δημήτριο, ως μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό σωματείο, δεσμεύεται στους σκοπούς λειτουργίας της σύμφωνα με το καταστατικό της ‘Αρθρο 2§16.

“Η ενθάρρυνση των νέων να ενασχοληθούν με τον πολιτισμό, τα γράμματα, τις τέχνες, τον αθλητισμό και την διάδοση της Ηπειρώτικης παράδοσης”.

Γιατί ο αθλητισμός, αποτελεί κομμάτι του πολιτισμού και παρόλο που δεν παράγει απτό έργο, μέσα από όλα τα έργα του, κάνει μία αναζήτηση στην ανθρώπινη φύση, ζωή και ιστορία, έχοντας ως σκοπό την ανάδειξη του αγώνα και των αξιών του ανθρώπινου είδους, εξευγενίζοντας το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα.

Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε προσπάθειες και επιτυχίες των μελών μας, όπως αυτή, του 15χρονου Πανελληνίου Πρωταθλητή στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση (ping_pong), του Γεωργίου Χ. Κοσμά (Μέλος της Εθνικής Ελλάδας Παίδων από το 2022) που στις 23/4/2023 στέφθηκε διπλά Χρυσός στο ατομικό και στο διπλό αγώνισμα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2022-2023 στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα στο Λουτράκι.

Aπό τον Σεπτέμβριο του 2023, ο Γιώργος, θα ακολουθεί τις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση με έδρα την Αθήνα.

Εκφράζουμε δημοσίως στην Athens Metro Mall τις ευχαριστίες του Δ.Σ. και όλων των μελών της Αδελφότητας των Απανταχού Κραψιτών Αθηνών, ως ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως, έναντι της γενναιόδωρης χορηγίας της επιχείρησή σας, η οποία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας μας, αλλά και της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Athens Metro Mall το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο των νοτίων προαστίων!

Για κάθε στιγμή!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

περισσότερα άρθρα

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2024-2025 στη «ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ»

O πολιτισμός διατηρείται διαχρονικά, μόνο στον βαθμό που είναι εφευρετικός,δημιουργικός και εξελικτικός και μόνο μέσω μιας δυναμικής  και ολιστικήςπροσέγγισης, έχει προοπτική.Σε αυτό το πλαίσιο, εμείς

25/05/2024 “Παραδοσιακές Φορεσιές της Νησιωτικής Ελλάδας“ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΫΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άυλη πολιτιστική κληρονομιά είναι η ζώσα παράδοση και όταν αυτή,ανταμώνεται  κι ενώνει τις δυνάμεις της, τότε μόνο συγκλονιστικό μπορεί να είναιτο αποτέλεσμα!To Σάββατο, 25 Μαΐου 2024,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓ. ΚΟΣΜΑΣ 1η ΘΕΣΗ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ u17

«2ο Prishtina Open Table Tennis International Tournament 7-9/6/2024» Ο Γιώργος Κοσμάς (Κραψίτης στην καταγωγή) σχολίασε την επιτυχία του σταsocial:Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνω την κατάκτηση της 1ης  θέσης  στο